Digiyouth -hanke

Google Classroom

Tukiopetus

- Tarkoitettu täydentämään luokkaopetusta poissaolon tai muun painavan syyn takia.
- Tukiopetusta antaa kyseessä olevan oppiaineen oma opettaja ja sitä saa pyydettäessä.

Erityisopetus

- Erityisopetukseen voidaan siirtää tarvittaessa lievissä oppimis- ja sopeutumisvaikeuksissa
- Erityisopettaja Jussi Zitron p. 044 7246 494 (etunimi.sukunimi@edumerikarvia.fi)

Terveydenhoitaja

- Terveydenhoitajan vastaanotto on koulurakennuksessa maanantaisin klo 8.00 - 14.00, tiistaisin klo 8.00 -14.00, torstaisin klo 9.00 - 13.00 ja perjantaisin 8.30 - 12.00. Terveydenhoitajana toimii Tuula Lehtisaari, puh. 0447014509 tuula.lehtisaari@pori.fi
- Muina aikoina yhteys terveysasemalle puh. 02 6214 500

Koululääkäri

- Ajanvaraus p. 02 6214 500 (Terveyskeskus)

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Koulunkäyntiin ja opiskelijan mielialaan liittyvät ongelmat, vaikeudet kotona tai kaveripiirissä, päihdeongelmat - siis erilaiset solmukohdat, joita nuoren kohdalle voi tulla hänen kasvaessaan kohti aikuisuutta. Psykiatrinen sairaanhoitaja on Riitta Grumann-Leino. Psyykkarin vastaanotolle tullaan ajanvarauksella.
puh. 044 7010 051 riitta.grumann@pori.fi