Digiyouth -hanke

Google Classroom

Ryhmänohjauksen tavoitteena on perehdyttää opiskelijat lukio-opiskeluun, seurata ja tukea opiskelijan etenemistä opintojen aikana, sekä tiedottaa hänelle koulun toimintaan liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Ryhmänohjaustunti tai -vartti järjestetään joka jakson alussa. Tunnin aikana tarkistetaan kunkin opiskelijan kurssivalinnat alkavalle jaksolle ja laaditaan lukujärjestys. Ryhmänohjaustunnilla opiskelijalla on mahdollisuus antaa palautetta päättyneestä jaksosta ja kysyä alkavasta jaksosta. Myös koulukuljetusasiat käsitellään ryhmänohjaajan avustuksella.

Ryhmänohjaaja seuraa opiskelijan opintomenestystä ja neuvoo opiskeluun liittyvissä pulmatilanteissa. Ryhmänohjaaja tekee yhteistyötä opinto-ohjaajan, aineenopettajien ja erityisopettajan kanssa. Hän toimii myös linkkinä kodin ja koulun välillä.

Ohjausryhmät määräytyvät lukion aloitusvuoden mukaan.

Ohjausryhmät ja ryhmänohjaajat

16:1 Anne-Mari Varheensalo, 044 7246491
16:2 Hermanni Kekki, 044 7246475
17:1 Sirpa Pigg-Aulamo, 044 7246487